Доставка и връщане на стоки

НОВО! Доставка на пратки до Гърция и Румъния, със заплащане ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ, срок – 2 работни дни. Цена за пратки до 50 евро, до 1 кг – 15 лева! Клиентите от тези две държави могат да поръчат и получат пратките си – БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ!

Поръчка може да направите чрез сайта денонощно ;

или на телефони: 02/417 58 99 или 0896/723171 между 10 – 17 часа в работни дни .

Доставките ДО АДРЕС в България се извършват с куриерска фирма „СПИДИ“ за срок от 24 часа, като доставката до адрес във всяка точка на страната от понеделник до събота включително ще Ви струва:5.50 лв, а до поискване в офис на СПИДИ ще Ви струва 4 лв.

При изпращане на пратка, Вие я получавате на следващия ден, изключение има при доставка на адрес за някои по-малки населени места, които се обслужват от куриерите през ден.

Моля, НЕ очаквайте касова бележка с пратката. Работим само с ППП договори ЕКОНТ и СПИДИ и стоката се придружава само с опис на поръчката.

Доставка до ОФИС на ЕКОНТ – ще Ви струва СЪОТВЕТНО:

До 1 кг – наложен платеж до 70 лв – 5.60 лв – 6.00 лв.

До 1 кг – с наложен платеж до 120 лв – 6.00 лв. – 8.00 лв.

Това важи за клиенти от градове, където ЕКОНТ има офис. При този начин на доставка, моля да уточните в КОМЕНТАР след поръчката най-удобния за Вас офис в града, за тази цена трябва Вие да си вземете пратката от посочения офис. За предварителна справка на офисите на Еконт във Вашия град, моля проверете ТУК

Моля да уточните предпочитания начин на доставка при поръчка.

Поръчките се изпълняват по реда на постъпване, изпращат се ДО 2 РАБОТНИ ДНИ към клиента.

ПОРЪЧКИ ЗА ЕВРОПА И РУСИЯ се изпълняват чрез Български пощи.

Цените са, според тарифата на БГ пощи, можете да проверите ТУК

Клиентът има право да върне закупена от сайта стока, в срок от 15 календарни дни от получаването й. Връщането става придружено от долния формуляр, с прикрепена касова бележка. Стоката трябва да е в търговски вид, с ненарушена цялост. Транспортните разходи при връщането са за сметка на клиента. Възстановява се сумата за покупката, по посочен от клиента начин, в срок 7 дни от връщането й.

„ДЪГА 1313” ЕООД,  БУЛСТАТ 205528306

Формуляр за връщане на продукт

Име и Фамилия: …………………………………………………………………….

Телефон: ………………………………………………………………………………..

Област: …………………………………………………………………………………..

Град: ………………………………………………………………………………………

Продукт: ………………………………………………………………………………….

Дата на получаване на продукта: ………./………/…………. г

Причина за връщане на продукт: …………………………………………………………………………………..

Според действащото законодателство, отказът от покупка е приложим само за клиенти,  които са физически лица. В този случай потребителят има правото да уведоми продавача в писмен вид за отказа от покупка, без санкции и с назоваване на причина в рамките на 15 (петнадесет) календарни дни от датата на получаване на стоката, или в случаите на извършване на услуги – от датата на сключване на договора. Отказът от покупка в рамките на 15 дни е в сила само за продукти, доставени чрез куриер

.Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и опис на поръчката Ви, която сте получили при доставката.

 Разходите за върнатите продукти се поемат от купувача, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 7 дни от връщането.

Адрес за връщане на продукта:

ГР. СОФИЯ

БУЛ. „АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ” N 23, Сграда СИТИ ПОЙНТ,

Ет. 1, офис 37

Тел: 0896723171; 02/417-58-99