Как да поръчам

Нашата фирма предоставя на своите клиенти възможността да пазаруват онлайн, както и да се възползват от всички условия, промоции и отстъпки.
     За да поръчвате в www.8888bg.com е необходима регистрация.
     Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме във няколко отделни категории и техните подкатегории.
     Кликвайки в/у снимката или описанието на продукта вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, с по-голяма снимка. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на съответния продукт.
     Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от нас, моля проследете този пример:
ВАЖНО: За Ваше улеснение е по-добре да се регистрирате преди да започнете да пазарувате. Това става от „Вход”
     Моля, попълнете цялата информация за Вас, представена в „Регистрационната Форма”. Това е важно, за да достигне поръчката с желаният от Вас продукт на точния адрес. ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА ПОПЪЛВАТЕ ДАННИТЕ СИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК /освен и-мейл адреса/ . След това натиснете бутона „Изпрати”. Проверете Вашата електронна поща, където вече ще сте получили паролата за достъп към Нашия сайт.
     Върнете се към началната страница на www.8888bg.com и натиснете отново „Вход”, след което въведете в празните полета „e-mail:” Вашия електронен адрес, а в „Парола:” – паролата, получена на електронният Ви адрес. Натиснете „Изпрати” и започнете пазаруването.
Пример:
      Стъпка 1. Ако искате да поръчате 20 броя конци, моля да отидете на съответната марка и натиснете на количката под съответния номер, връщате се със СТРЕЛКАТА в горния ЛЯВ ЪГЪЛ и натискате количката на следващия номер конец. Когато приключите, можете да коригирате БРОЯ на чилетата, натискате ОБНОВИ,  и Ви се смята окончателната сума. Ако искате да добавите аксесоар или панама, просто натискате на съответния раздел и повтаряте процедурата. Когато сте ОКОНЧАТЕЛНО ГОТОВИ с артикули и количества, тогава натискате ПОРЪЧАЙ.
    Стъпка 2. След натискане на “Поръчай”, ще отидете в последното подменю, където трябва да изберете начин на доставка – до офис на куриерска фирма, или до адрес и накрая ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отбележите в празното квадратче, че се съгласявате с „Прочетох и съм съгласен с условията за ползване” и да натиснете отново „Поръчай”.
     При успешна поръчка на екрана трябва да се появи следното съобщение:
„Вашата поръчка е приета успешно. Благодарим Ви!”
За да сте сигурни, че сте регистрирали поръчка в нашия сайт – проверете Вашата електронна поща за подробно потвърждение с артикули и цена, ако такова липсва – опитайте пак.
    Ако все пак не можете да се справите с поръчката, не се колебайте да ни позвъните и да направите това директно, на телефони:
Стационарен: 02/417-58-9902/417-58-99 или GSM: 0896-723171 или скайп irenakostova1 ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК, 10-17 ЧАСА.
При желание на клиента да върне продукт или група продукти обратно, то той поема куриерските разходи за това. Повредени стоки , с нарушена опаковка не се приемат.  Връщане на продукт може да стане в срок от 14 дена от деня на получаването му. При връщане – трябва продукта да е придружен от форма за връщане, с прикрепена касова бележка.
С Уважение:
Екип www.8888bg.com